Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
3000 m.
Afstand til indkøb
3000 m.
Afstand til by
3000 m.

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Bykrogen 21

Hus nr: 791418DK
8
4
87
Husbeskrivelse
Sommerhus idyl midt i Nationalparken.

Dette sommerhus og hestehotel er placeret på en stor naturgrund, ganske uforstyrret midt i Nationalpark Mols bjerge. Fra husets køkken er der udsigt til Trehøje og fra stuen er der havudsigt
Huset rummer et stort køkken alrum med pejs. Et mindre badeværelse. 4 værelser med to sovepladser i hver, i alt 8 sengepladser. To dobbelt senge og fire enkelt senge. Enkelt personers sengene er bedst egnet til børn, da længden på sengen er en smule kortere en normalt.

På grunden findes der et udendørs vildmarksbad, som opvarmes med gas. Gas kan tilkøbes for kr. 250,- pr. gang. Bestilling heraf er nødvendigt på mail til bureauet. Herudover er der på grunden volleyball bane, bål sted, udendørs bruser, samt ude køkken.

Området er velegnet til ridning, og huset her byder på en unik mulighed for at medbringe egen hest. Hesten står i løsdrift på 1 hektar jord, med læskur og vand. Hesten har sin egen fold, hvorfra man kan ride direkte ud i Mols Nationalpark som har et fantastisk rideterræn. Der er rytterstue, hvor man kan have sit udstyr og parkeringsplads med plads til trailer. Hestene går på græsfold og vil man have ekstra foder skal man selv sørge for det.

Pris pr. uge 600,- pr. hest.
Pris pr. dag. 110,- pr. hest.

Udlejer tilbyder guidet ture i Nationalparken - både på hest, til fods og på Mountainbike. Kontaktoplysninger findes i sommerhuset.

Anden nyttig info:

- Afstand til Fuglsøcentret er 2,1 km. hvor man blandt andet kan benytte idrætshallerne, spille golf, leje cykler samt få musikoplevelser, da der hvert år afholdes mange koncerter.

- Max en times kørsel til mange af Danmarks Topattraktioner:

- Herunder Djurs sommerland, Kattegatcentret, Aarhus C, Aros, Randers Regnskov, Ree Park, Ebeltoft, Glasmusset, Fregatten Jylland og meget mere.

Faciliteter
Boligareal: 87 m2
Grundareal: 20000 m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: 2
Enkeltsenge: 4
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Radio
Internet
Trådløst internet
Køkken
Komfur
Ovn
Køleskab
Fryser
Elkedel
Kaffemaskine
Toaster
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Terrasse, privat
Havemøbler
Antal liggestole: 1
Diverse
Havudsigt
Pejs
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: 1

Ledighed